Lift Truck Utilaje

LIFT TRUCK UTILAJE Vanzari si Service echipamente si utilaje de ridicat. Obiectul societatii este comercializarea si serviceul echipamentelor si utilajelor de ridicat mobile precum si comercializarea accesoriilor corespunzatoare acestora.

O gama larga de pompe hidraulice, optimizate pentru toate tipurile de aplicatii in dimensiuni diferite, in intervalul de cm, cu o presiune de pana la bari.

SUNFAB prin LIFT TRUCK UTILAJE va ofera motoare hidraulice conforme standardelor SAE , ISO si standardul DIN.

SUNFAB prin LIFT TRUCK UTILAJE va oferă pompe cu debit variabil, cu o capacitate de , , și cm.

Utilaje pentru acces si lucru la inaltime, nacele cu brat articulat si telescopic electrice sau diesel, platforme tip foarfeca electrice si diesel.

O gama larga de macarale pentru reciclare montate pe camion, inclusiv accesorii si atasamente specifice industriei de reciclare. Macaralele sunt create pentru specialistii in reciclare care vor sa sorteze si incarce materialele reciclabile cu viteza si precizie.

O gama larga de lifturi container montate pe autoutilitare si camioane specializate in transportul de containere. Fiabile si eficiente lifturile container sunt de obicei montate pe camioane utilizate in industria deseurilor, reciclarii, contructii si demolari pentru transportul de containere.

Gama de pompe hidraulice cu debit dublu constant SCPD si SLPD cuprinde diferite capacitati de la / cm pana la / cm.

Conectori, fitinguri, valve, pompe, motoare, senzori, sisteme de prindere, prize de putere cu o larga aplicabilitate in domeniul hidraulic.

Simple, fiabile si usor de utilizat, macaralele sunt echipamentele recomandate pentru orice mediu de lucru de la santiere de constructii la interventii pe terenuri accidentate. Gama completa include capacitati de ridicare si manipulare de sarcini de la la de tone.

Accesorii si piese pentru macarale de constructii, forestiere si de reciclare cupe de incarcare, graifer fier, graifer lemn, graifer deseuri, rotatoare hidraulice, furci pentru paleti, vinciuri, radiocomenzi si acumulatori pentru comenzi radio.

Mixere de beton autopropulsate pentru prepararea de beton direct in santier. Prepara singure amestecul de beton fiind dotate cu rezerre de apa si sunt concepute pentru a lucra in spatii izolate. Sistemul DAS asigura un control total al consumurilor si rezultatelor.

Macarale forestiere montate pe camion, inclusiv accesorii si atasamente specifice exploatarilor forestiere, special proiectate pentru incarcarea bustenilor in cel mai scurt timp. Sunt configurate special pentru a satisce orice necesitate ce poate apare in exploatarea padurilor.

Macarale articulate montate pe autoutilitare si camioane cu capacitatea de ridicare intre tona metru si de tone metru. Vanzare, service, piese de schimb si autorizare echipamente de ridicat. Carosare camioane cu macarale pentru materiale de constructii.

O gama larga de lifturi container montate pe autoutilitare si camioane specializate in transportul de containere. Fiabile si eficiente lifturile container sunt de obicei montate pe camioane utilizate in industria deseurilor, reciclarii, contructii si demolari pentru transportul de containere.

Platforme aeriene de lucru la inaltime montate pe autoutilitare si autocamioane in trei variante constructive, telescopice, articulate si foarfeca, cu inaltime de lucru intre si de metri.

Vanzare si service pentru utilaje de constructii, stivuitoare telescopice multifunctionale, stivuitoare telescopice rotative, incarcatoare multifunctionale pentru industrie constructii, reciclare si agricultura.

Obloane si rampe hidraulice montate pe autovehicule. Aceste echipamente sunt ideale pentru incarcarea / descarcarea de marfuri de la nivelul podelei autovehiculului la sol si invers sau pentru transferul marfurilor de la un autovehicul la altul.

Personalul nostru, cu experienta in domeniu, va sta la dispozitie pentru orice intrebari si va sprijina in gasirea solutiei optime pentru Dumneastra.

Gama de macarale maritime acopera capacitati intre si tone metru tm acestea fiind realizate cu acoperiri si tratamente speciale pentru rezistenta in conditii dificile de operare si mediu marin.Lift Truck Utilaje